avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis

Va salut.cum imi pot ridica permisul de la IPJ,cat durează si ce trebuie facut?Mentionez ca am avut un dosar penal intocmit la BACAU la care am primit clasare iar eu sunt din TELEORMAN,permisul meu fiind la IPJ BACAU in acest moment.cum se procedează!trebui să merg eu sa-l ridic de la Bacau sau se trimite la adresa care la emis si cat ar dura?!Multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru permis suspendat deși am dovada de circulatie Ionuttalpeanu Ionuttalpeanu Buna seara. Am avut permisul suspendat la Bacău și am primit dovada de circulație. In ziua când am primit dovada am fost oprit de poliția din Ialomița ... (vezi toată discuția)
Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ... George C I George C I Buna seara , in data de 23.09.2020 , aproximativ la ora 1:30 ,am fost oprit pe raza orasului Brasov de catre un echipaj de la politia rutiera pentru in control ... (vezi toată discuția)
Salutare, poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa ... Cosmin2023 Cosmin2023 Salutare,poate ma indruma cineva care a mai patit ca mine sa stiu ce am de facut,in 2015 m-am mutat in uk,mi-am schimbat permisul din Ro in Uk,am stat aproape ... (vezi toată discuția)