avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Buna ziua
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Buna ziua

Va rog frumos , cine ma poate ajuta și pe mine cu un sfat concret in aceasta situație , sora mea a cunoscut in Anglia un bărbat din Bangladesh de care sa îndrăgostit și formează un cuplu de mai bine de un an , in urma cu puțin timp sau decis sa vina sa se stabilească in România sa se căsătorească și sa rămână in România cum poate face asta am înțeles ca este destul de complicat , ce se poate face ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ciprian00 , utilizator 21:47, 15 Ianuarie 2019
Să țină cont că respectivul poate fi interesat doar de dreptul de ședere în Europa prin căsătorie. Foarte mulți asiatici procedează în acest fel.
Va mulțumesc ,așa este i am spus ,însă asta e decizia ei , in continuare aștept răspunsuri cu privire la intrebarea mea .

Mirna a scris:

Să țină cont că respectivul poate fi interesat doar de dreptul de ședere în Europa prin căsătorie. Foarte mulți asiatici procedează în acest fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetățean taiwanez Rusumarian08 Rusumarian08 Buna seara! As avea nevoie de câteva informații concrete, dacă se poate cât mai clare, mulțumesc. Deci acum un an am cunoscut in locul unde munceam ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din honduras Alex29011987 Alex29011987 Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp. Am facut eu ce-am facut si ... (vezi toată discuția)
Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)