avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua - depunere dosar indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua - depunere dosar indemnizație

Buna ziua, am și eu o întrebare: am născut pe data de 13 decembrie, am fost in concediu de risc maternal până în noiembrie și de la 1 noiembrie în prenatal, știu că în termen de 42 de zile de la naștere trebuie depus dosarul pentru indemnizație dar doctorul de familie mi-a spus că îmi pot lua concediu postnatal și pe ianuarie și pe februarie, nu înțeleg. Dacă îmi iau atâta concediu pe urma nu pierd indemnizația? Sunt in ceata puțin nu știu cum să procedez. Va rog să mă ajutați!!! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 15 Ianuarie 2019
Ce stiti este eronat ....legea prevede ca ,concediul postnatal de cel putin 42 de zile este obligatoriu , iar actele se depun in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil si indemnizatie AnnaMaria21 AnnaMaria21 Buna ziua, am nascut pe 26 septembrie si acum o saptamana jumatate cei de la locul de munca mi-au spus ca trebuie sa depun repede actele pentru indemnizatie ca ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie depus dosarul pentru cic simonau simonau Buna ziua! Am intrat in concediu de maternitate(prenatal) la 1 august 2010,am nascut in data 16 septembrie 2010, am continuat cu postnatalul pana in 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Loretica Loretica Buna ziua,am și eu o nelămurire referitoare la indemnizația,voi naște pe 10 februarie,eu pe 1 februarie trebuie să merg la Dr de familie sa mi de a ... (vezi toată discuția)