avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acces transport rutier?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acces transport rutier?

Buna,

Urmeaza sa imi deschid o firma care va avea ca activitate principala vanzarea de bauturi alcoolice si nonalcoolice si organizatul si desfasuratul de evenimente. Toata treaba va fi mobila. As avea, printre altele, posibilitatea de a transporta ocazional, in cadrul acesta mobil, un numar fix de persoane (contra cost)//peste 9 persoane. Intrebarea mea este: de ce acte/licente as avea nevoie sa pot transporta si persoane de la A la B, contra cost, ocazional, in scop distractiv?

Am gasit ceva informatie in O.G. 27/2011 Capitolul II, Sectiunea 1, Art. 11., Sub. g). Deplasari efectuate cu vehicule istorice cum ca nu ar trebui sa detin o licenta pt transport persoane, contra cost, ocazional daca vehiculul se incadreaza in categoria vehicul istoric. Am inteles bine? Daca da, sunt de parerea ca vehiculul meu s-ar incadra in aceasta categorie. A doua intrebare ar fi: Cum inregistrez sau las validat vehiculul ca fiind unul istoric?

Alte discuții în legătură

Accident rutier in strainatate maryan27 maryan27 Buna ziua. Lucrez in Germania de cateva luni. In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier. Mai exact, am fost lovit de o masina in timp ce coboram din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie alcool pentru bar mobil adina2890 adina2890 Pentru un serviciu de bar mobil - prestari servicii catering bauturi pentru persoane fizice si juridice, avem inregistrat pe societate cod CAEN: 5630 Baruri si ... (vezi toată discuția)
Berea, un aliment sau o bautura alcoolica? parlucian parlucian Stiu ca mai demult se spunea ca preturile la bere nu se modifica atunci cand se ridica preturile bauturilor alcoolice pentru ca, berea si vinul fac parte din ... (vezi toată discuția)