avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum obtin anexa 26, decizia de incetare, adeverinta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum obtin anexa 26, decizia de incetare, adeverinta de venit de la o firma care nu mai este in Romania

Buna ziua,

Am vrut sa ma angajez in luna august 2017 la o firma turcesca in Romania . Le-am inmanat documentele pentru angajare dar nu am semnat contractul. Am fost la munca 5 zile dupa aceea nu m-am mai prezentat. Astazi am vrut sa depun documentele pentru somaj, si am aflat ca am avut contract cu ei si mi-au achitat si darile la stat pentru cele 5 zile. Acum ei sunt in Germania, nu mai lucreaza nimeni la aceasta firma in Romania. Cum procedez pentru a obtine anexa 26, decizia de incetare si adeverinta de vechime. Mentionez ca nu am niciun nr de telefon si nici adresa, doar denumirea firmei (pe care mi-au dat-o de la somaj), nu am primit salariu (deci nu am stiut ca am figurat ca si angajat la aceasta firma)
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
viu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 15 Ianuarie 2019
Incercati sa obtineti de la ITM un extras REVISAL cuprinzand si salariu , insa la cerere atasati si dovada de la ONRC ca societatea nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eludare perioada lucrata viu viu Buna ziua, In perioada ianuarie 2017-august 2017 am lucrat la o firma de unde am obtinut - adeverinta de vechime, decizie, anexa 7. Ina august 2017 am ... (vezi toată discuția)
Nu stiu unde sa ma duc sandry 86 sandry 86 Buna ziua. Locuiesc in orasul Buzau si lucrez la o firma de paza si protectie care isi are sediul social in Brasov. Punctul de lucru este in Buzau. Pe data ... (vezi toată discuția)
Venitul meu Arpishke Arpishke buna ziua, intampin urmatoarea problema. Eu lucrez la o firma unde stiu ca am semnat acte, primesc salariu, sunt ok, legal, totul e in regula. La asigurari, am ... (vezi toată discuția)