Buna ziua,
In perioada ianuarie 2017-august 2017 am lucrat la o firma de unde am obtinut - adeverinta de vechime, decizie, anexa 7.
Ina august 2017 am lucrat 7 zile la o firma de la care nu am primit niciun document si nici nu pot primi, firma lucrand acum in alta tara (am fost la Registrul Comertului si nu exista niciun nr de telefon , doar o adresa la un apartament din Bucuresti unde nu este nimeni)
In perioada martie 2018-decembrie 2018 am lucrat la o firma de unde am obtinut adeverinta, decizie si anexa 7.
Am fost la ajofm si mi-au respins dosarul pentru ca nu am documentele aferente celor 7 zile lucrate la firma care este de negasit. Ce pot face? Se poate face abstractie de cele 7 zile lucrate? (am 12 luni lucrate din ultimele 24 si fara cele 7 zile)
Am fost in audienta la ajofm. Directorul ajofm mi-a spus ca nu se poate sa nu mi se ia in considerare cele 7 zile lucrate pentru ca fac parte din ultimele 12 luni din cele 24 lucrate.
Va rog spuneti-mi ce sa mai intreprind sa rezolv problema
Trebuia sa va spuna si solutia daca tot o iau in considerare... de la ITM nu puteti obtine decat un extras REVISAL- cu salariu, daca prezentati dovada de la ONRC ca angajatorul este radiat si-a mutat sediul in strainatate..