avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta

pentru a afla raspunsul solutionarii unui caz , de pe internet daca stiu numarul de dosar se poate????????/
se intra pe o adresa anume????///
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 10:25, 18 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Intrati pe www. portal.just.ro
am intrat pe aceasta adresa dar nu stiu ce trebuie scris la rubrica ,,PARTE,,
stiu numar de dosar trebuie sa spuna si ce incadrare juridica e?????????
din aceasta cauza imi spune ca nu gaseste rezultate.
Calitatea pe care o detineti,parte vatamata,intimat,reclamant,reclamat,ceea ce este mentionat pe citatia cu care a-ti fost instiintaat despre teremenele de judecata
intrati pe sedinte,iar la dosarul a carui numar il cunoasteti,accesati fereastra pentru a vizualiza,termenele si solutia|incheierea de sedinta
am reusit sa intru
azi imi da solutionarea cazului si nu mai pot intra deoarece azi sunt afisate alte dosare ce corespund datei de azi
unde pot intra sa verifica ceva ce a fost ieri sau mai demult???
dupa ce intrati pe instanta, apasati "dosare" in dreapta, iar apoi, in stinga , in rubrica "dosar", scrieti nr de dosar al dv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)
Pot sa caut pe net un dosar penal? hopeless1 hopeless1 exista pe internet la fel cum exista dosarele civile si cele penale? ca as dori sa caut un dosar multumesc (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)