avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Racordare la rețeaua electrică teren extravilan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Racordare la rețeaua electrică teren extravilan

Sal,am un teren extravilan pe camp si asi dori racordare trifazat max 20kv linia de inalta tensiune este la 50m iar distanta pina la transformator este la circa 400m va rog puteti sa-mi spuneti care ar fi costurile?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 16 Ianuarie 2019
Trebuie sa detineti un proiect avizat de catre firma de distributie curent electric si sa incheiati un contract de bransament cu aceasta firma. La contract se va anexa un deviz de cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire ... cosnel cosnel Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire a unui racord electric trifazat in zona Pantelimon. Sunt proprietar al terenului si doresc ... (vezi toată discuția)
Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)