avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire ...

Ce acte si ce costuri presupune obtinerea autorizatiei de construire a unui racord electric trifazat in zona Pantelimon. Sunt proprietar al terenului si doresc instalarea unei pompe de apa. Distanta de racord este de circa 200 metri.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:16, 1 Iulie 2021
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de un proiectant autorizat (poate fi chiar firma de distributie curent electric din zona). In baza proiectului obtineti autorizatie de ctie. de la primarie (pentru sapatura, dupa caz). Tariful este cel stabilit de primarie.
Costurile cu proiectul, realizarea retelei, instalarea pompei etc. sunt cele stabilite prin contractele pe care le incheiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la rețeaua electrică teren extravilan Vlasceanu emil Vlasceanu emil Sal,am un teren extravilan pe camp si asi dori racordare trifazat max 20kv linia de inalta tensiune este la 50m iar distanta pina la transformator este la ... (vezi toată discuția)
Golire hazna BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua ! Pot fi amendatâ că golesc hasnaua cu pompa în canal ? Din cauza diferentei intre hasnaua mea si conucta din stradă nu pot racorda direct şi ... (vezi toată discuția)
Care este regimul juridic al unei conducte de apa realizata de ... Nastone Nastone Care este regimul juridic al unei conducte de apa realizata de o persoana privata dar care se afla pe domeniul public si privat al statului. Un vecin care se ... (vezi toată discuția)