avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca o greva este declarata nelegala de Tribunal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca o greva este declarata nelegala de Tribunal conflictul de munca continua?

eu cred ca da
Cel mai recent răspuns: simonasildan , utilizator 13:00, 17 Noiembrie 2009
Instanta se pronunta nu asupra legalitatii conflictului de munca ci asupra procedurii legale de protest.
Cu alte cuvinte conflictul de munca ramane deschis, iar forma de protest inceteaza ca fiind sanctionata de instanta.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege speciala procedura de solutionare conflicte de munca ela76 ela76 Care este legea speciala in care este reglementata procedura de solutionare a conflictelor de munca?Referitor la actionarea unui angajator in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
Greva BX BX O persoana oarecare poate intra pur si simplu in greva (sau un grup restrans de persoane) ? Adica greva dupa legile actuale trebuie sa fie ceva organizat de ... (vezi toată discuția)
Greva de solidaritate Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru ziua cand este organizata o greva de solidaritate ( cu prezenta la serviciu si desfasurarea acvtivitatii in conditii ... (vezi toată discuția)