Bună seara. Sper că îmi puteți oferi un sfat în ceea ce privește procedura legală de contestare a unei amenzi primite în Italia. În primul rând, doresc să menționez că nu am fost deloc în Italia în ultimul an, deși contravenția a fost săvârșită în luna decembrie, 2018. După ce am primit recomandata, în urmă cu câteva zile, am intrat pe site-ul poliției și am verificat dovada fotografică. Se pare că numărul de înmatriculare al mașinii cu care s-a săvârșit contravenția este similar cu al meu, dar, nu știu din ce motiv, polițistul a confundat D cu O și am primit amenda. Le-am scris un e-mail, la care nu am primit niciun răspuns. Ce este de făcut? Nu doresc să plătesc o amendă din neglijența completării procesului verbal.
Unde ati verificat dovada fotografică? Pe ce site?
Sunt și eu intr-o situație similară, cu mențiunea ca nici eu nici mașina nu am fost vreodată în Italia.
Fuga de politie
savumihai
in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar.
Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen
vasilica52
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire legata de urmatoarea situatie
In aprilie 2012 am fost oprit de un echipaj de politie pt ca nu aveam in functiune luminile ... (vezi toată discuția)