avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda viteza Italia - număr înmatriculare greșit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda viteza Italia - număr înmatriculare greșit

Bună seara. Sper că îmi puteți oferi un sfat în ceea ce privește procedura legală de contestare a unei amenzi primite în Italia. În primul rând, doresc să menționez că nu am fost deloc în Italia în ultimul an, deși contravenția a fost săvârșită în luna decembrie, 2018. După ce am primit recomandata, în urmă cu câteva zile, am intrat pe site-ul poliției și am verificat dovada fotografică. Se pare că numărul de înmatriculare al mașinii cu care s-a săvârșit contravenția este similar cu al meu, dar, nu știu din ce motiv, polițistul a confundat D cu O și am primit amenda. Le-am scris un e-mail, la care nu am primit niciun răspuns. Ce este de făcut? Nu doresc să plătesc o amendă din neglijența completării procesului verbal.
Cel mai recent răspuns: c-tin_Buc. , utilizator 17:08, 30 Decembrie 2019
Unde ati verificat dovada fotografică? Pe ce site?
Sunt și eu intr-o situație similară, cu mențiunea ca nici eu nici mașina nu am fost vreodată în Italia.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
legendaryme2018, utilizator
Buna seara,

Cum a-ti contestat?
, sunt si eu cam in aceiasi situatie
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda multipla rovinieta cu eroare de categorie de vehicul ion.escu ion.escu Va salut cu respect. Va prezint acest caz real, nefiind al meu dar, cred, prezentand interes si pentru Dvs. Un posesor de permis si autovehicul categoria B, ... (vezi toată discuția)
Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen vasilica52 vasilica52 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire legata de urmatoarea situatie In aprilie 2012 am fost oprit de un echipaj de politie pt ca nu aveam in functiune luminile ... (vezi toată discuția)