avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare afacere pub/bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare afacere pub/bar

Buna Seara forum! As dori sa preiau o locatie bar/pub in Bucuresti. Nu am experienta in administrarea unei asemea afacere. Singura mea experienta fiind de barman/barista.
Ce anume trebuie sa verific inainte de a face acest pas? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:33, 16 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Nici eu nu am o asemenea experienta dar cred ca ar trebui verificate actele contabile ( daca are datorii si cui ), contractele cu furnizori (aste se pot renegocia...), autorizatiile necesare ( ISU si care mai sunt...), locatia ( daca e proprietate personala, a firmei sau inchiriata ( conditiile si termenul de inchiriere), vadul, sa spun asa...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma Eduard301988 Eduard301988 Buna ziua as dori sa preiau o firma cu activitate restaurant.Care ar fi pasi pe care ar trebui sa ii urmez ca sa pot verifica aceasta firma daca are ... (vezi toată discuția)
Pasi in deschiderea unui restaurant/pub emmiv2002 emmiv2002 buna ziua, am o intrebare. am o idee de afacere in care cred (restaurant) si as vrea sa stiu care sunt pasii exacti pentru a-mi deschide aceasta afacere. am o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)