avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut Certificat de Nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut Certificat de Nastere

Dacă mi-am pierdut certificatul de naștere, unde depun cererea de eliberare duplicat și actele aferente? La evidența persoanelor din orașul natal sau din orașul de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:48, 16 Ianuarie 2019
La Starea Civila din cadrul Primariei de la locul de nastere.
Dacă puteți depune la Starea civilă de la locul nașterii îl obțineți rapid, poate chiar și în aceeși zi dacă nu-s aglomerați.

Dacă nu vă e la îndemână și/sau nu vă trebuie urgent, puteți depune cererea și la locul de domiciliu. În acest caz durează până în 30 de zile să îl primiți.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat de nastere, schimbare ci dupa casatorie Coco25 Coco25 Buna seara! M-am casatorit de curand si am vrut sa imi schimb CI. Insa cand sa caut Certificatul de nastere, nu mai e. Posibilitatea ca eu sa-l fi pierdut e ... (vezi toată discuția)
Intrebare - al treilea certificat de nastere marionnn marionnn am pierdut certificatul de nastere original,mi-sa eliberatun duplicat dar l-am pierdut si pe acesta.pentru eliberarea altui certificat de nastere cat timp va ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)