avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala copil hartuit la scoala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala copil hartuit la scoala

Buna ziua.
Un copil de la scoala mi-a hartuit o lunga perioada de timp fetita, iar dupa ce am discutat personal cu copilul agresor (fara vreun fel de act de bruscare), mama acestuia mi-a facut plangere penala pt ca i-as fi agresat eu copilul, incerand sa-l rog sa-si opreasca purtarea abuziva asupre fetitei mele. Acum politistul de proximitate imi cere o intalnire intre cele 2 mame si copii, pt a ne lua declaratii. In calitate de parinte al fetitei mele de 12 ani, va intreb daca am dreptul sa refuz prezentarea ei la aceasta intalnire. Mentionez ca , fetita mea in urma harturii la care a fost supusa a ramas cu sechele emotionale, de aceea doresc sa evit eventualele traume pt ea. Nu stiu cum sa ma apar in acest caz.
Si va rog din suflet sa-mi comunicati care este legea care-mi protejeaza copilul in aceasta situatie.
Va multumesc enorm!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:19, 16 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Cititi art. 113 - 130 din Codul de procedura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala hartuire copil la scoala blaga elena blaga elena Buna ziua. Un copil de la scoala mi-a hartuit o lunga perioada de timp fetita, iar dupa ce am discutat personal cu copilul agresor (fara vreun fel de act de ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să inițiez un memoriu împotriva unui elev cu grave probleme de comportament, dar nu știu de unde să încep. puteți să îmi dați o idee? popovicidaniela popovicidaniela Buna ziua. Am un copil in cls 5 si in clasa lor s-a transferat un baiat cu grave probleme emotionale, verbale si comportamentale. Este foarte agresiv cu copii ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)