avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariul minim pentru cei încadrați pe funcții cu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariul minim pentru cei încadrați pe funcții cu studii superioare e de 2.350 de lei

Conform diplomei sunt inginer diplomat, profil constructii,profil Imbunatatiri funciare si dezvoltare rurala, iar din anul 2000 sunt functionar public superior in cadrul Biroului Cadastru din cadrul unei unitati administrative teritoriale. Intrebarea este la ce salariu minim pe economie ma incadrez...2080 sau 2350 lei?
Cel mai recent răspuns: kgkg , utilizator 14:37, 31 Ianuarie 2019
Pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, este de 2.350 lei lunar,
eu ma incadrez la minim 2350

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie studii superioare steef steef Buna ziua Pentru salariatii cu studii superioare salariul minim obligatoriu pe economie este mai mare decit 2080 lei? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)
Salariu minim diferentiat litabogdan litabogdan Începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, prevăzut la art. 164 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - ... (vezi toată discuția)