Am si eu o problema si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Conform modificarilor aduse la OUG 148/2005 nu se mai iau in calcul indemnizatiei pt crestere copil veniturile realizate in luna in care s-a nascut copilul. Venitul aferent lunii in care s-a nascut copilul cuprindea si o prima care s-a acordat retroactiv (incepand cu dec 2008 nu ni s-a mai acordat un spor pt ca incepuse criza dar pe care urma sa il luam cand firma dispunea de fonduri si acest lucru s-a intamplat inluna in care am nascut). Se poate adauga si aceasta prima la calculul indemnizatiei si daca da care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Va multumesc.
Din pacate, prevederile legale sunt clare in aceasta privinta:
se iau in calcul veniturile obtinute in ultimele 12 luni dinaintea lunii in care s-a nascut copilul.
Chiar si adeverinta necesara la dosarul ptr indemnizatie prevede aceste luni, cu specificarea in clar ca ele sunt dinaintea lunii in care s-a nascut copilul
Indemnizatie
Vio5
Daca in perioada anterioara nasterii am functionat pe un post unde am avut indemnizatie de conducere, acest venit se ia in calcul pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)