avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Calcul impozit pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Calcul impozit pe venit

Am o I I cu obiect comert en gros textile. La calculul impozit registrul venit/chelt inspectorii fiscali mereu iau in calcul stoc initial si stoc final la sfirsit de an am stocuri si de 6 sau 7 ani care influenteaza venitul exista o reglementare in acest sens care este calculul corect?
De ce nu este suficient registrul venit brut / chel deductibile? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Control de fond la o if bianchita bianchita Am avut control de fond pe 4 ani(magazin alimentar) si am fost scoasa datoare f. multi bani deoarece nu mi s-a facut pentru fiecare an doar diferenta dintre ... (vezi toată discuția)
Neclaritati in calcularea venitului net ismi3ismi ismi3ismi A.\"52. Venitul net sau pierderea fiscală se calculează astfel: din totalul sumelor încasate, evidenţiate în col. 5, respectiv 6, din Registrul-jurnal de ... (vezi toată discuția)
Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)