avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... curs de puericultura - drepturi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

curs de puericultura - drepturi

Buna ziua. In loc de curs de puericultura "pe bune", angajatii apeleaza la atestate obtinute on-line in 5 min. Atestatele astea sunt legale?
Mai jos link exemplu furnizor.
[ link extern ] /.
Cine plateste suplimentul de 10 zile concediu paternal? Eu sau statul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 16 Ianuarie 2019
1. Indemnizația pentru concediul paternal se plătește din fondul de salarii al unității și este egala cu salariul corespunzător perioadei respective.

2. Cursul de puericultura va fi ținut de medicul de familie al tatălui, în perioada de sarcina a mamei sau după nașterea copilului.
În urma verificării noțiunilor dobândite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura pentru tatici popanaid popanaid Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cine poate sa organizeze cursuri de puericultura pentru viitori tatici, cat dureaza acestea si cum arata certificatul care ... (vezi toată discuția)
Atestat de puericultura Dumitrache Marius Ionuț Dumitrache Marius Ionuț Bună seara An legătură cu un atestat de puericultura , l-am obținut pe 15-09-2019 iar soția va naște zilele care urmează , antrebarea este daca mai ... (vezi toată discuția)
Cate zile libere se dau pentru nasterea unui copil? Corina271 Corina271 Buna seara! Cate zile libere se dau pentru nasterea unui copil? 3 zile? sau 5 zile? (vezi toată discuția)