avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE CUMPARARE CAMERA DIN APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE CUMPARARE CAMERA DIN APARTAMENT

Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament cu 4 camere. As putea cumpara o singura camera din cele 4 , sa mi se faca un contract de vanzare cumparare pe spatiul respectiv ? Daca da, cat m-ar costa ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:25, 17 Ianuarie 2019
Cine este proprietarul apartamentului si cine sunt ceilalti "vecini"?
Proprietarul este tatal meu, iar vecinii mama (ce-i drept vitrega), fratele si verisoara din partea mamei.
Si care ar fi scopul "cumpararii" numai a unei camere?
In primul rand astfel de vanzari nu se pot realiza din cauza ca un apartament este un intreg, este intabulat cu un singur nr cadastral, ar trebui realizata o dezlipire, adica impartirea apartamentului pentru a cunoaste ce cota va revine din partile ce le utilizati in comun, bucatarie, baie, holuri, balcon, lucru destul de dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In indiviziune cu primaria tucurasu tucurasu Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament care a fost cumparat de la Primaria Mun. In acest apartament au fost 2 contracte de vanzare -cumparare, eu pe de o ... (vezi toată discuția)
Cadastru neactualizat korina1979 korina1979 Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament in care s-au facut o serie de modificari, dar care nu are schita cadastrala actualizata. De fapt s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Colocatar cu primaria tucurasu tucurasu Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament care a fost cumparat de la Primaria Mun. In acest apartament au fost 2 contracte de vanzare -cumparare, eu pe de o ... (vezi toată discuția)