am un credit la banca pe care nu l-am mai putut plati deoarece am ramas fara serviciu, nu am bunuri pe numele meu dar imobilul unde locuiesc este mostenirea sotiei si a fratelui ei, care locuieste la aceeasi adresa (suntem 2 fam in aceeasi curte). am primit instiintare de executare silita, ce se poate intimpla?
In cazul in care nu poate incepe executarea silita impotriva dumneavoastra prin poprire, executarea bunurilor mobile si imobile.
Chiar daca acum nu aveti nuci unuri nici venituri titlul executoriu exista si poate fi pus in executare inca cel putin trei ani de la ultima plata facuta.
Casa despre care vorbiti nu poate fi executata daca nu este a d-voastra. Daca este mostenire este doar a sotiei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
Mona21
Buna ziua,
Am intirziat cu plata ratelor la un credit si tocmai am primit instiintare ca voi fi executata silit.Mentionez ca tocmai mi s-a restructurat ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ioana71
Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)