avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Buna ziua,am divorțat acum 8 ani si nu am facut la partajul din cauza copiilor, eu m am mutat cu chirie iar fostul soț a rămas în imobilul pe care îl deține am. De curând am cumparat o masina ,când am fost sa o înscriu pe rol mi s a transmis ca am datorii la impozitul pe imobilul în care sta fostul soț,pentru ca eu am de plata 50 la sută din imobil. De ce sunt obligată să plătesc daca eu nu am nimic??
Pai sunteți coproprietara a bunului deși nu exercitați posesia și folosința acestuia!
Formulați acțiune de partaj pentru a se împărți bunul!
Cand am divorțat am facut la notar o declarație precum renunț la tot ce mi se cuvenea in favoarea copiilor.
Nu cred.
Probabil declarația era despre altceva.
Fără partaj nu puteti dona la minori.
Faceti partajul.
Probabil ca el va avea interesul.sa va tot amane deoarece locuiește acolo si va trebui să deschideți proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in casa comuna dupa divort Ionescu C. Ionescu C. Buna seara. Am divortat de fostul meu sot si cu copilul nostru ne-am mutat in chirie si el a rămas in casa noastră comuna. La 2 luni dupa divort s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Existã vreun artificiu pentru evitarea procesului de partaj Cristian Marian Cristian Marian Există sentință definitivă de divorț. Copilul mi-a fost încredințat mie. Eu și copilul stăm în chirie, fosta soție în ... (vezi toată discuția)
Evacuare fost sot -ajutor voinea75 voinea75 Fostul sot a parasit domiciliul in sept 2010, solicitand sotiei sa-i dea bani de chirie ca sa o lase in pace. Sotul este violent. Terorizeaza copilul.Aceasta ... (vezi toată discuția)