avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte nec pt. cumparare imobil in care locuiesc, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte nec pt. cumparare imobil in care locuiesc, centrul istoric?

VA ROG, STITI UN SITE UNDE POT VEDEA TOATE ACTELE NECESARE CUMPARARII UNEI CASE, in care locuiesc, DIN CENTRUL ISTORIC? s-a dat de curand o noua lege care vizeaza locuitorii din centru istoric, privind modul de intrare in propietate in cazul in care cumpara?

Locuiesc in centrul istoric si intentionez sa-mi cumpar casa in care locuiesc. vreau sa cumpar dar ma tot lovesc de birocratie. am depus cererea de cateva luni. am vecini care au depus de ani de zile. Am rugat sa mi se spuna toate actele necesare ptr a putea cumpara si nu mi s-a spus, evita sa mi se dea informatia corecta, precisa si detaliata si intreaga....:-/:((:( ... si tot nu mi-a spus nimic concret, doar sa mai vin... X-( Poate stiti voi toate actele necesare acestei proceduri sau poate cunoasteti un site unde sunt afisate aceste documente. :)
Mi-e teama ca ne muta cine stie pe unde, prin ce ghetouri din "carton" si ca o sa raman fara casa caci oricum nu cred ca ne vor mai primii inapoi pe cei care nu suntem proprietari.
Aveti un sfat, o sugestie?? Plss!
Va multumesc f. mult!
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2006
jupiter_kiron, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters21019 , utilizator 08:20, 25 Iulie 2006
Sper ca locuiti acolo in baza unui contract de inchiriere, incheiat cu SC probabil "Centrul Istoric". Atunci mergeti acolo si interesati-va daca puteti cumpara locuinta. Ei trebuie sa va dea un raspuns, ei stiu situatia juridica a locuintei, daca puteti s-au nu s-o cumparati. Este posibil sa fie revendicata de fostul proprietar sau mostenitorii acestuia si atunci nu puteti cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata revendicata cristinady cristinady numele meu este cristina si locuiesc intr-o casa nationalizata, ca si chiriasa,ce a fost revendicata de fostul proprietar.casa a fost restituita in 2005, iar ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata Moscraciun00 Moscraciun00 In primul rand sarbatori fericite tuturor Am si eu o intrebare Tatal meu locuieste intro casa nationalizata din anul 94 pe aceasi strada erau mai multe case ... (vezi toată discuția)
Se poate radia doar fiscal o masina? cris-71 cris-71 Sunt proprietarul unui autoturism pe care in urma cu cateva luni l-am predat unui centru de colectare fier vechi. De la centrul de colectare am primit un ... (vezi toată discuția)