avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

Buna seara! Am un baietel in varsta de 7 anisori.am fost in proces cu fosta sotie pentru stabilire domiciliu(domiciliu ei este in Germania)in apel a castigat dar baietelu meu nu vrea sa mearga cu ea.stiu ca nici executorul nu poate face nimic daca el nu vrea.problema este ca la o intalnire intre baietel si mama lui in fata blocului ea a vrut sa il bage cu forta in masina,moment in care am intervenit.ea se bazeaza pe faptul ca o sa mearga la scoala si o sa il ia de acolo chiar daca baiatul meu nu vrea.intrebarea mea este daca o sa il ia de la scoala cu forta eu as putea sa o trag la rasundere cumva sa pot sa il iau pe baiat inapoi?ce as mai putea face daca il ia de la scoala?mentionez ca avem custodie comuna si domiciliu este stabilit la ea prin hotarare definitiva!
Cel mai recent răspuns: ochila , utilizator 16:31, 17 Ianuarie 2019
Situația este foarte complicată.
Practic are dreptul.de a lua copilul.
Dacă copilul o refuza nu il poate lua.
Ar fi bine sa apelați la avocat ca sa apelați de urgență la el în caz de urgență si sa va sfătuiască si confidențial daca il veti consulta.
Este o situație foarte delicată.
Multumesc frumos pentru raspuns!daca mai are cineva alte sugestii va rog frumos sa imi scrieti!o zi buna tuturor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei exclusive mama si decaderea din drepturile parintesti a tatalui Anda899 Anda899 Buna,sunt mama unui baietel de 6 ani.Nu am fost casatorita,dar avem un copil impreuna,pe care la recunoscut,dar pe cand al mic avea 3 ani,ne-am despartit din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi castig copilul meu de 6 ani ContSters137221 ContSters137221 Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)