avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract intre persona fizica si persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract intre persona fizica si persoana juridica

Se poate incheia un astfel de contract prin care persoana fizica presteaza niste servicii unei firme, iar aceasta isi asuma anumite obligatii fata de acea persoana? (nu ma refer la contract de munca acela implicand o plata lunara sau daca nu o cheltuiala in plus a angajatorului in afara de salariul net acordat persoanei fizice)
Cel mai recent răspuns: adriang , utilizator 07:59, 14 Noiembrie 2006
pentru un abonament de furnizare servicii internet intre o persoana juridica si o persoana fizica, in baza carui document ma inregistrez eu in contabilitate, ca furnizor, in cazul trecerii de la un abonament mai mare la unul mai mic? multumesc
Nu stiu daca activitatea de promovare este considerata OK de catre ogranele de control.

Citeste acest link: [ link extern ]

Spune-mi ce intelegi tu din asta?

Nici eu nu stiu daca acest "act comercial" se refera doar la bunuri tangibile sau el include si serviciile.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata legala a comisionului oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)
Plata prin comision oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)