avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli Intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli Intretinere

Buna ziua,
Îmi puteți spune va rog,ce cheltuieli poate sa conțină lista pe care se afișează cât avem de plătit la intretinere și dacă administratorul poate sa inventeze câte cheltuieli vrea? Întreb pt ca de un an a apărut o cheltuiala noua:
-fond de reparații (apărută de 1 an)
-alte cheltuieli (aici cred eu ca ar putea fi de fapt fondul de reparații).
Mai sunt și alte cheltuieli care se justifica oarecum. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 11:26, 18 Ianuarie 2019

ynocentta a scris:

Administartorul nu poate impune achizitie materiale de curatenie fara acordul comitetului executiv
Materialele achizitionate sunt inregistrate drept materiale gospodaresti consumabile

Teoria, ca teoria, dar practica ne omoara.

Ce ar putea sa faca administratorul in conditiile in care 80-90% dintre comitetele executive sunt de forma, ca trebuie sa fie cineva trecut acolo?
Sa nu faca nimic la bloc pe motiv ca nu aproba comitetul, riscand ca toate oalele sa se sparga tot in capul lui ca "nu face nimic" sau sa incerce sa faca cate ceva la bloc, riscand sa apara cate cineva nemultumit ca "administratorul face de capul lui"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli timpuriu timpuriu categoria de cheltuieli de tipul : materiale de curatenie ( detergenti , lavete,maturi ,etc ) si alte cheltuieli de pe partile comune de ex : schimbarea ... (vezi toată discuția)
Penalizari pentru intarzieri de plata!! eX3nna eX3nna Buna ziua, Incepand din luna iunie 2015, administratora blocului ne-a impus o taxa lunara de 100 lei pt a reface terasa. Aceasta nu era in baza niciunui ... (vezi toată discuția)