avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre un credit

Bună ziua. Sper să mă fac înțeles. Am un credit Cetelem. Am achitat tot. E pe plus cu 5,5ron,aproximativ. Vreau să închid absolut totul cu ei. Ce trebuie să fac sau să cer de la ei? Să nu am surprize mai târziu, dacă reușesc să l închid. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:16, 18 Ianuarie 2019
Extrasul de cont, desfasuratorul creditului si dovada de inchidere cont cu sold 0. Fisa contului mai exact, din care sa reiasa ca soldul la data inchiderii era 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere card credit aureliapopescu aureliapopescu De curand am depus pe un card de credit suma datorata bancii, solicitand inchiderea cardului. In urma acestei solicitari am primit din partea bancii o hartie ... (vezi toată discuția)
Card de credit cetelem achitat, instiintare executare silita lucianmiclea lucianmiclea buna ziua, detin un card de credit de la cetelem asociat unui contract de credit mai vechi si achitat integral...cardul actal a fost reactivat si nefolosit pe ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)