De curand am depus pe un card de credit suma datorata bancii, solicitand inchiderea cardului. In urma acestei solicitari am primit din partea bancii o hartie prin care mi se aduce la cunostiinta incetarea contractului de credit card si anularea cardului. totodata mi se aduce la cunostiinta ca anularea instrumentului de plata nu echivaleaza cu incetarea contractului de credit card, incetarea lui urmand a se face in termen de 30 de zile. Intrebarea mea este aceea: pot avea surprize la anularea intrumentului de plata in conditiile in care pe nici o adresa nu apare ca soldul este achitat? Ce trebuie facut pentru a nu ma trezi ca mai am de platit un eventual comision...sau altceva?
In mod normal odata cu depunerea cererii de inchidere a contului respectiv, nu ar trebui sa mai aveti surprize de genul celor mentionate de Dvs. Totodata aveti si comunicarea incetarii contractului, chiar daca isi produce efecte la 30 de zile de la data comunicarii. Ca sa fiti impacata cu privire la dovada achitarii soldului, cereti in termenul de 30 de zile un extras de pe contul aferent cardului. Incerc sa sper ca nu veti plati nici un comision pentru eliberarea acestui extras.
Probleme societate
ramo23i
Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)