avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... extras de cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

extras de cont

Buna ziua,mama mea a avut un credit la altex,platit prin bcr.A platit tot creditul,dar astazi 27.10.2010 am primit un extras de cont in care ar trebui sa plateasca suma de 110 lei pana pe data de 25.10.2010,comisionul pentru intarziere plata este de 30 de lei.Chiar si pe plic,data de timbrare este de 25.10.2010.Cui ar trebui sa ma adresez pentru aceste nelamurire,de ce sa platesc in plus daca nu a ajuns la timp aceasta instiintare,si daca mama mea nu mai foloseste acel card,nici nu mai are card,a achitat in 2008 creditul si acum suntem in 2010.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 06:33, 28 Octombrie 2010
Chiar daca nu mai foloseste cardul, contul exista si genereaza chletuieli ( comision lunar de administrare cont). Cel mai bine ar fi sa mearga la banca si sa inchida contul. Cat despre comisionul de intraziere, daca puteti face dovada datei primirii instiintarii respective, nu trebuie sa platiti acel comision. Mergeti la banca si rezolvati problema.
cu aceeasi problema ma confrunt si eu, creditul a fost achitat, am avut la un momentdat un sold creditor de 8lei, am facut o cerere de inchidere cont ( care probabil nu a fost inreg. de banca) iar in prezent am de achitat suma de 500lei provenita din comisioane abuzive. Dv v-ati rezovat probl?
Jurist TM a scris:

Chiar daca nu mai foloseste cardul, contul exista si genereaza chletuieli( comision lunar de administrare cont).:)).
...
Mergeti la banca si rezolvati problema.

corect e genereaza furturi ... nu poate exista nicio justificare economica-cheltuiala pentru asemenea "comision"... poate "administrarea" pacatelor lor...
si e de mers la politie, ce sa-i spuna ("rezolve") hotu':rolleyes:
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisionul de administrare cont?! Raluk24 Raluk24 Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac: Tatal meu este plecat din tara, dar a facut cerere de inchidere a contului de lei care il avea la BRD si in ... (vezi toată discuția)
Schimbare banca marinescuraluca marinescuraluca Buna seara, lucrez in sistemul bugetar si de aproximativ 5ani ni s-a impus prin institutie plata salariului prin banca, o anumita banca, cu \'\'avantajele ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la societate recuperari creante DRAGOS_BOJ DRAGOS_BOJ Tata a facut un imprumut la BCR pe card luand ceva de la ALTEX . DUPA PUTIN TIMP TATA A MURIT. AM mers la banca si am intrebat cum trebuie sa procedez si mi sa ... (vezi toată discuția)