avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie scoasa abuziv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie scoasa abuziv

Am trimis un telefon in garantie la service iar acestia l-au indoit pt al scoate din garantie.La fel a procedat cu toti care au avut probleme ca si mine(aceeasi metoda la toti ).Am facut sesizare la OPC,am poze doveditoare dinainte de al trimite in service,a fost expediat catre mine dar am refuzat primirea lui.Daca OPC nu rezolva ce trebuie sa fac ?nu pot accepta sa pierd 1200 ron pt scoaterea abuziva din garantie a telefonului,in conditiile in care acesta a fost utilizat corespunzator.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
AntoanetaAndrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie laptop lenovo bise bise Buna ziua! In luna Decembrie a anului trecut am sesizat 3 pixeli morti pe lcd-ul laptopului meu Lenovo. Pentru ca acesta era inca in garantie am sunat la ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare act arakys arakys Buna ziua! Urmatoarea speta: Cumparat un telefon mobil dual sim, din magazin. La 2 saptamani, sim-ul 2 (cel extern) se defecteaza si predau cu pv, telefonul ... (vezi toată discuția)
Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)