avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Cc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Cc

Am lucrat 4 ani jumatate la o firma, în luna august anul trecut mi-am dat demisia. Din luna ianuarie anul acesta m-am angajat la alta firma, întâmplarea face ca între timp am rămas însărcinată si data probabila a nasterii este 11 septembrie ar dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Aless18 , utilizator 11:35, 30 Aprilie 2019
In speta, veti beneficia de indennizatia pentru CCC chiar daca aveti acea întrerupere.
Va multumesc ptr rsp, stiti cui m-as putea adresa sigur ptr un rsp? Iar actele cine le-ar inainta noul angajator?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială puteti intreba.

Actele le depuneti dvs la Primaria in raza careia aveti domiciliul.
Mi-am anuntat noul angajator ca sunt însărcinată si el a ripostat zicand ca sunt de prea putin timp angajata ca el sa-mi plateasca indemnizatia de crestere a copilului.. Cine plateste de fapt aceasta indemnizatie statul sau angajatorul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul nu are nicio legatura cu plata indemnizatiei pentru CCC.

Calculul și plata se fac de către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, prin agențiile teritoriale.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil sistata eronat dupa 1 an lonita lonita Buna seara. La intocmirea dosarului pentru concediu crestere copil am optat pentru perioada de 2 ani. Am primit indemnizatia pentru primul an insa, din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului BivolariuMalvina BivolariuMalvina Bună ziua! Sunt însarcinată în trei luni si în prezent sunt studentă la master pana in martie și sunt studenta si la a doua facultate. Vreau sa intreb ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru persoane fara venit dodan dodan Buna ziua, Doresc sa ma ajute cineva in legatura cu anumite nelamuriri pe care le am. Situatia mea este urmatoarea; in momestul de fata sunt in somaj si am ... (vezi toată discuția)