avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PERIOADA MAXIMA DE ESALONARE A UNEI DATORII CATRE ENEL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PERIOADA MAXIMA DE ESALONARE A UNEI DATORII CATRE ENEL

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti daca am o datorie catre Enel de 11.000 ron, si platesc initial 30% = 3.300 ron din datorie, care este perioada maxima de esalonare a datoriei ramase (70% = 7.700 ron).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CatalinaAndreea1 , utilizator 15:09, 29 Martie 2020
Ati reusit sa faceti plata esalonata ? Cum au decurs lucrurile ? Pe cate luni ati putut esalona ? Ati dat avansul de 30%??

claudana a scris:

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti daca am o datorie catre Enel de 11.000 ron, si platesc initial 30% = 3.300 ron din datorie, care este perioada maxima de esalonare a datoriei ramase (70% = 7.700 ron).
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, când într-un proces prejudiciul cerut este plătit, ... Alexandeu Alexandeu Salut, când într-un proces prejudiciul cerut este plătit, și se trimite dovada plati la judecătorie, ce procedeu mai trebuie urmat pentru a se încheia ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor enel Synchro Synchro Buna ziua, Am intampinat o problema cu furnizorul de servicii ENEL. O sa prezint \\"povestea scurta\\" pentru a nu ne pierde in prea multe informatii: Am ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)