avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de închiriere

Bună seara! Voiam să știu dacă locatorul poate să prevadă în contractul de închiriere și să oblige locatarii la plata taxelor la ANAF, în situația în care el ar trebui să achite aceste taxe? Poate modifica chiria pe durata contractului (cu durată determinată)?
Și voiam să mai știu, dacă proprietarul are trecut pe adresa apartamentului firma proprie, apartamentul are destinație de locuit, poate afecta chiriașul în vreun fel? Sau poate fi considerat un viciu ascuns acest lucru, deoarece nu a menționat acest aspect la încheierea contractului. În cele din urmă este posibil ca proprietarul să nu fi prevăzut la Fisc, faptul că obtine venituri atat din chirie , cât și din firma trecută pe același apartament?
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
Oprea Mirela26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oprea Mirela26 , utilizator 21:09, 17 Ianuarie 2019
Mă poate ajuta cineva?Mulțumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de locațiune Oprea Mirela26 Oprea Mirela26 Bună seara! Mă poate ajuta cineva cu niște răspunsuri ? Voiam să știu dacă locatorul poate să prevadă în contractul de închiriere și să oblige ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat si neinregistrat la anaf si evacuarea simone_demouvoir simone_demouvoir Buna seara, Apelez la bunavointa dumneavoastra legat de o problema traditionala chirias-proprietar. Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera. Contractul de ... (vezi toată discuția)
Luarea in evidenta la seful de bloc? bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua M-am mutat in data de 15.10.2010 intr-un apartament pe baza de contract de inchiriere. - As dori sa aflu ce obligatii legale am fata de seful de ... (vezi toată discuția)