avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimb de nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimb de nume

Bună ziua
Acum 5 ani mam insurat și femeia care am luat-o avea un copil de 15 ani
Când a împlinit 18 ani ma rugat să îl trec pe numele meu că îi era rușine cu numele de familie care îl avea înainte
Acum eu mam despărțit de femeie și vreau să știu cum să fac să îi schimb și la copil numele înapoi
Ca nu merita sa poarte numele meu
Cel mai recent răspuns: Danieladne@yahoo.com , utilizator 12:50, 13 Mai 2020
Buna ziua sunt mama de fetița nu am fost căsătorită cu tatăl de copil cand am nascut am trecut pe numele lui dupa 2 săptămâni nu mai m-am înceres cu el si acum sunt la părinți meii cu fetița de 8 luni stau la paritii mei si m-am dus la primăria sa fac alocația copilul si nu am putut să fac alocația la fetița pentru ca e pe numele lui si mi trebuie samatura tata lui iei am sunat pe tatăl la fetița sa mi dea samatura pentru alocație si el nu vrea sa mi dea samătura cum fac sa trec pe fetiță pe numele meu de mamă puteți sa ma ajutați cum trebuie sa fac?va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dacă avem 2 copii minori eu sunt sora lor tata sa însurat ... Gajsjsjjeke Gajsjsjjeke Bună dacă avem 2 copii minori eu sunt sora lor tata sa însurat cu o femeie cu care a făcut 2 copii 2 băieți ia când ia născut era cununat acum copii ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume a unui copil constandachemadalina constandachemadalina dintr-o relatie de concubinaj a rezultat fetita mea,acum in varsta de 2 ani si 1 luna.cand aceasta avea 8 luni cand m-am despartit de acesta si am intentat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara maria123456 maria123456 Am avut o prietena vreo 2 luni in timpul facultatii si ne-am despartit. M-a anuntat dupa cateva luni ca este gravida si ca eu sunt tatal, dupa ce mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)