avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Eu mam intors la munca la în noiembrie iar fata face 2 ani în martie aveau voie sa nu mai îmi prelungească contractul de munca. Și dak am fost data afara cum voi proceda? Angajatorul nu este cel care de la care am întrat în creștere copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 21 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveati c.i.m. pe durata determinata, atunci trebuia sa stiti ca nu exista obligatia ca angajatorul sa decida prelungirea duratei acestuia.

Ce inseamna data fara si cand ?
C. I. M era pe nedeterminata!
Cum ati fost data afara si in baza carui articol din Codul Muncii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - contractul pe perioada determinata _tania. _tania. Buna ziua! As avea nevoie de un raspuns de la o persoana care cunoaste foarte bine legea. In august 2010 am revenit din concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Dana130693 Dana130693 Buna ziua, As dori sa ma informez ce statut au mamele care aveau contract pe perioada determinata. Situatia mea este urmatoarea: am fost angajata a unei ... (vezi toată discuția)