avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere Tutela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere Tutela

Tatal meu este bolnav de Alzheimer , internat in azil de specialitate.
Am rugamintea sa-mi comunicati de demersuri trebuie facute in vederea obtinerii dreptului de tutela care sa-mi asigure un control total asasupra bunurilor imobile ale tatalui.
multumesc,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 18 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti in instanta sa fie pus sub interdictie ca nu are discernamanet si cereti sa fiti numit tutore.. veti avea drept de administrare, asta nu inseamna chiar drept total ca nu veti putea vinde decat cu acordul instantei daca e in interesul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate parinte bolnav de dementa giureamax giureamax Buna ziua,am unu din parinti bolnav de dementa,nu se poate ingriji singur depinde in totalitate de ajutorul meu si al mamei.Eu impreuna cu mama ne-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Conditii pt a deveni tutore Tonyser Tonyser Buna ziua, Poate deveni tutore o persoana care momentan nu are venituri fiind somera ? Ce alte conditii trebuie indeplinite pt a deveni tutore pt o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după ... ZaharescuAlfred ZaharescuAlfred Bună ziua, Cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după două AVC-uri masive în ultimii 2 ani, a fost diagnosticată cu demență mixtă galopantă ... (vezi toată discuția)