avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager departament fara studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager departament fara studii superioare

Buna ziua,
recent am fost angajat de o companie cu functia de manager departament IT doar ca la semnarea contractului mi sa atribuit o functie care nu are nimic in comun cu atribuțiunile mele, eu ne avand studii superioare (cu promisiune ca vom face o foaie aditionala pe parcurs cand vom gasi o funtie potrivita) voiam doar sa stiu ce functie si ce cod COR ar fi cel mai indicat in acest caz ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Filip2019 , utilizator 16:20, 18 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
111223 - Sef departament
Nivelul de instruire: nedefinit de COR; in functie de alte reglementari
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Buna! pentru postul de team leader, sef de echipa, asistent manager, ... Ali123ali Ali123ali Buna! Pentru postul de Team Leader, Sef de echipa, Asistent manager, Coordonator de producție, sunt necesare studiile superioare? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: ... Mary0211 Mary0211 Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: De 4 ani sunt angajata la o firma pe un post care in evidentele codurilor COR figureaza cu ... (vezi toată discuția)