avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil PFA

Va rog sa imi spuneti se ia in considerare venitul estimat al PFA pt calculul indemnizației ?
Nu s-a încheiat anul fiscal , și nu exista încă formularul pt declararea venitului realizat pt 2018 când am depus eu dosarul pt indemnizație .
Oricum am suspendat activitatea PFA , așadar alt venit nu voi mai avea.
Așadar in cazul meu ESTIMATUL este același cu REALIZATUL .
Va trebui sa mai aduc alta adeverinta de venit de la ANAF in care sa apara venitul realizat in Martie când voi depune rectificativă finala ?
Mulțumesc
Mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil pfa Mona7abc Mona7abc As dori sa știu dacă se ia in considerare venitul estimat al PFA la calculul indemnizației pt creștere copil. Când am depus dosarul anul fiscal nu era ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa-calcul indemnizatie crestere copil? Aqna123 Aqna123 Buna ziua,  Urmeaza sa nasc peste 3 luni. Stiu ca indemnizatia se calculeaza ca media a ultimelor 12 venituri. La acel moment, la mine ultimele 12 luni vor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)