avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil PFA

As dori sa știu dacă se ia in considerare venitul estimat al PFA la calculul indemnizației pt creștere copil.
Când am depus dosarul anul fiscal nu era încheiat, așadar nu exista formular decât pt venitul estimat pt anul in curs . Am suspendat PFA, așadar venitul estimat va coincide cu venitul realizat in cazul meu.
Voi depune ultima declarație in Martie.
Așadar trebuie sa duc alta adeverinta de venit sau e ok acesta cu venitul estimat ?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil pfa Mona7abc Mona7abc Va rog sa imi spuneti se ia in considerare venitul estimat al PFA pt calculul indemnizației ? Nu s-a încheiat anul fiscal , și nu exista încă formularul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil pfa cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia a nascut in 07 feb 2015 si are un PFA reactivat in august 2012. In perioada sep 2013 - feb 2014 a fost si angajata cu contract de munca. Din ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)