avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cât timp trebuie să fiu angajată pentru a beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cât timp trebuie să fiu angajată pentru a beneficia de prenatal?

Buna ziua! Ma numesc Florina și am 32 ani și sunt studentă. Sunt însărcinată în 13 săptămâni și am oportunitatea de a ma angaja. Întrebarea este cât timp trebuie să fiu angajată pentru a beneficia de prenatal? Pentru a recupera lunile dinainte pot merge sa plătesc la stat contribuțiile pentru a beneficia de prenatal? Va mulțumesc și aștept răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 18 Ianuarie 2019
Minim 6 luni trebuie sa aveti stagiu de cotizare pentru concediul de maternitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatia pentru ccc? florina24 florina24 Buna ziua. Ma numesc Florina si sunt angajata la o firma din august 2011.Am ramas insarcinata si dupa calculele mele as naste prin mai 2012. Deci cand as naste ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)
Prenatal Cristina elena92 Cristina elena92 Buna ziua, am lucrat in Uk 6 luni din iulie pana in ianuarie cand am venit in Romania si m-am angajat imediat aici. In decembrie am ramas insarcinata, pot ... (vezi toată discuția)