avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pasi de urmat in 2019 schimbare anexa exploatatie ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pasi de urmat in 2019 schimbare anexa exploatatie agricola in locuinta

Buna ziua, ptr schimbare de destinatie din anexa agricola in locuinta, ce pasi sunt de parcurs? Mentionez ca terenul pe care s-a construit este intravilan si este intabulat iar casa este anexa agricola - asa s-a putut contrui la nivel de 2009. Pana acum am un referat de la arhitectul initial cum ca nu se modifica absolut nimic la structura, etc, doar birou 1 trece in dormitor 1 samd. In afara de inregistrare la OCPI/intabulare prin prezentare fisa de atestare fiscala la cadastrist mai este nevoie de mers si la primarie ptr alt act sau doar la fisc ptr luare in evidenta ? Multumesc ffff mult ptr un raspuns rapid, chiar am nevoie de info.

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)
Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere financiar......... buna ziua! am inceput ... CAMGZN CAMGZN [b]Din punct de vedere financiar.........[/b] Buna ziua! Am inceput succesiunea dupa parinti. Mostenitorii sunt eu si fratele conform ANEXEI 24 dupa ... (vezi toată discuția)