avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amplasare stalp telecomunicatie aproape de case
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amplasare stalp telecomunicatie aproape de case

Este legal sa se amplaseze pe ternul primariei,in centrul comunei la 50 metri-100 metri de case a stalpilor de telecomunicatii?Vecinii nu sunt incantati de acest demers al primariei impreuna cu compania DIGI.Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 15:55, 18 Ianuarie 2019
nimic.
nu vă afectează cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Montare contor gaze in dreptul vecinului yonnootz yonnootz Buna seara! Mă confrunt cu o situație dificila si rar întâlnită aici pe forum. In urma cu câțiva ani am facut branșamentul la gaze la comun, ... (vezi toată discuția)
Stalpi telecomunicatii DarkSoul DarkSoul Buna seara. In zona unde locuiesc eu (zona rurala), pentru buna functionare a serviciilor de telecomunicatii si pentru a nu spanzura cablurile la distanta ... (vezi toată discuția)