avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident - casco generali
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident - casco generali

daca am avut accident duminica seara, marti am fost la asigurari sa incep demersurile pentru dosar, dar ei nu au vrut sa primeasca declaratia, au zis ca o sa o ia declaratia miercuri cand vin sa faca constatarea.
Intrebarea este daca pot cumva sa ridice problema ca nu am anuntat accidentul in 48 de ore (daca nu au luat declaratia, nu au vazut masina)
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 15:40, 17 Noiembrie 2009
o cerere inregistrata e suficienta pentru a demonstra ca va aflati in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de firma de asigurari- refuz accept de plata la casco caradis caradis Buna seara. Ma confrunt cu o problema deosebita si as dori un sfat daca se poate. Am avut doua evenimente rutiere in decurs de doua saptamani. In primul eu am ... (vezi toată discuția)
Accident elena_foitos elena_foitos Sambata 04.08.2012 sotul meu mergand cu motocicleta, a derapat evitand sa intre intr-o masina care iesea cu spatele fara sa se asigure. Are mai multe rani, a ... (vezi toată discuția)
Eveniment rutier (bicicleta vs masina de scoala) --> "auto-accidentare"?!?! EdgeGL EdgeGL Stimati colegi de forum, doresc sa va relatez si sa va cer sfatul, in calitate de victima a unui eveniment rutier din data de 27.07.2023 (8:59 AM). Cu ... (vezi toată discuția)