avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general KIT FISCALITATE & CONTABILITATE 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

KIT FISCALITATE & CONTABILITATE 2010

Ma poate ajuta cineva cu o parere asupra lectorilor? Ati mai participat la astfel de seminarii?
www.leadermark.eu
Cel mai recent răspuns: Valit14 , utilizator 17:56, 17 Noiembrie 2009
cele mai bune seminarii on-line sunt cele organizate de RENTROP&STRATON
Am auzit si de seminariile lor online dar mi se par mai putin interactive (din motive tehnice). Din cate am inteles comunicarea cu lectorii se face tot in scris printr-un fel de chat. Iar din punct de vedere al lectorilor am vazut la cei de la LEADERMARK reprezentanti ai MFP pentru care am cerut referinte pe acest forum.
La Rentrop sunt aceeasi lectori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea la pariuri sportive pe internet sunt permise de catre oug nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc adriana7 adriana7 Buna ziua. As avea si eu o chestiune de clarificat. As vrea sa stiu daca a paria pe internet la diverse firme de pariuri on-line( Gamebookers.com , ... (vezi toată discuția)
Seminarul: contractul individual de munca-ghid practic mihaela.bogiu mihaela.bogiu Avocatnet.ro organizeaza pe 26 Mai, seminarul “Contractul individual de munca-ghid practic – Editia 2010” (seminar acreditat si recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)