avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sint derutat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sint derutat

buna ziua
am scris in autobiografie ca" nu am fost condamnat" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ca agent in politie cazierul este curat dar eu am fost condamnat in 1994 cu suspendare la1an si 4 luni fiind reabilitat. La ce pot sa ma astept trebuie sa-mi caut avocat multumesc
am fost sunat si mi s-a spus ca am fost gasit cu cazier(in cel de la arhive)
Cel mai recent răspuns: mytmarcela , utilizator 10:41, 19 Noiembrie 2009
Ar putea fi un fals in declaratii, art.292 din Codul penal.
Sanctiunea ar putea sa fie ce mult scoatere de sub urmarire penala pentru lipsa pericolului social si aplicarea unei amenzi ca sanctiune cu caracter administrativ.

Declaratia dvs poate fi interpretata sub incidenta disp art 292 Cp
Sitiatia este delicata sub aspectul calitatii de agent de politie ,in care a-ti inteles sa formulati respectiva autobiografie imaculata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu laura72 laura72 buna ziua am scris in autobiografie ca\" nu am fost condamnat\" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ... (vezi toată discuția)
Detinerea calitatii de unic asociat si administrator -antecedente penale- razvan_ofof razvan_ofof In actul constitutiv al societatii pe care o reprezint este stipulat asa - in calitate de asociat unic fondator si administrator,pe propria raspundere ,avand ... (vezi toată discuția)
Infractiune de fals in declaratii ? gabyteo gabyteo Am avut o condamnare cu suspendare pentru care a intervenit reabilitarea de drept. Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post in care se mentiona ca ... (vezi toată discuția)