Buna seara, odata ce am deschis in instanta un proces de divort cu minor? As putea adauga in acest dosar si initierea partajului de bunuri comune? As vrea sa scap de tot acest tam-tam cat mai curand posibil.Mentionez ca inca nu am primit primul termen
Sau mai simplu spus: da, puteți. Puteți să vă modificați/completați cererea până la primul termen de judecată. Dar s-ar putea să aveți tot două dosare ca urmare a disjungerii (= separare, pe românește).
Ce vă face să credeți că veți scăpa mai repede/că veți rezolva mai repede o problemă, dacă îi adăugați un spor de complicație?
Partajul durează foarte mult; prin urmare, chiar și în ipoteza puțin probabilă în care instanța nu va disjunge cauzele, nu veți obține decât tergiversarea soluției de desfacere a căsătoriei.
Dar, pentru a răspunde întrebării dvs, arăt că puteți modifica cererea până la primul termen de judecată.
Partaj
aft_adriana
Sunt in divort, am avut deja 2 termene si urmeaza al 3-lea, pot inainta actiune pt partaj daca nu sa pronuntat divortul? cat dureaza eliberarea certificatului ... (vezi toată discuția)