avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am făcut un accident sub influenta stupefiantelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am făcut un accident sub influenta stupefiantelor

Am făcut un accident cu mașina, nu am lovit pe nimeni doar miam spart mașina nu sunt pagube materiale sau morale și mi sa reținut permisul și de aproximativ 3 luni miau ajuns analizele find la rezultat pozitiv pt canabis... Dar țin sa va anunț ca am consumat timp de aproximativ 4, 5 luni în Franța... Adevărul este ca eu am consumat legale când am făcut accidentul nu canabis și mia găsit jumătate de joint în mașină fint legale asa zisul ciil (Legale) dar mia ieșit canabis în analize deoarece conține o substanță Thc și 6 luni nu scapi de ia, alte antecedente nu am cazierul este curat doar asta sa întâmplat acuma înainte de sărbători 2018 spre 2019 și sunt trimis în judecata care sunt consecințele retinerea permisului și mai ce va rog mult sa ma sfătuiți mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Emanuel98, utilizator
Buna dimineata,
conform art 333 alin 2 CP, incadrarea pt fapta dvs este de la 1 la 5 ani. Nu stiu daca vi s-a retinut si alta fapta.
Cel mai probabil veti fi condamnat la o pedeapsa cu suspendare, daca lucrurile stau cum le descrieti dvs.
Oricum, va sfatuiesc sa va angajati un avocat
Cu stima,
In ceea ce priveste consumul de substante psihoactive, trebuie sa stiti ca legiuitorul nu a stabilit o limita care sa determine incidenta unei infractiuni sau contraventii, ca atare ingerarea unor astfel de substante urmata de conducerea unui vehicul reprezinta infractiune.
Dreptul dvs de a conduce este suspendat pe toata perioada cercetarilor.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza. Asigurati-va apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut conducere sub influenta substantelor psihoactive Dan121212 Dan121212 Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit Ketamina in saliva si THC in sange si urina. Am ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ... Dan121212 Dan121212 Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog ... (vezi toată discuția)
Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)