avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil.

Buna ziua.Pot solicita o perioadă mai mică de CCC..,....,ca de exemplu după 5-6 luni sa îmi reiau activitatea la locul de muncă.? ((Soția nu poate beneficia de drepturi bănești)).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 21 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti face asa ceva...
Mulțumesc pentru răspuns.Eram nelămurit deoarece într-unul din articolele este menționat că la intrarea în CCC trebuie specificată opțiunea de 1 sau 2 ani,dar poate l-am interpretat eu greșit......
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este vechi acel articol ... acum durata CCC este de maxim 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada stat acasa cu copilul Marius0123 Marius0123 Buna ziua Sotia mea intampina urmatoarele problema trebuie sa aleaga perioada de 1 an sa stea acasa cu copilul sau 2 ani. In prezent legea prevede max 3400 ... (vezi toată discuția)
Calculul si perioada indemnizatiei pentru ccc sony_kelly sony_kelly Buna ziua sunt o viitoare mamica si as dori o lamurire referitor la indemnizatia de crestere si ingrijire copil si anume daca as opta pentru CIC pe 2 ani cumva ... (vezi toată discuția)
Noua lege ccc cameliadeac cameliadeac Buna ziua, Am o fetita născută pe 15 iulie 2015. Eu sunt in ccc, optiunea 1 an. 1. Cand trebuie sa ma întorc astfel încât sa beneficiez de inserție si ... (vezi toată discuția)