avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recomandare avocat definitiv Alba Iulia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recomandare avocat definitiv Alba Iulia

Bună ziua,
Cu privire la subiectul deschis în topicul următor

www.avocatnet.ro/forum/discu...

aș avea nevoie de o recomandare de avocat definitiv care să mă reprezinte, pentru că în funcție de decizia din dosar, în cazul în care se păstrează sancțiunea dispusă, va trebui să plătesc cheltuieli de reparații ale autovehiculului cuprinse între 5000 și 10000 de lei, bani pe care evident că nu îi am.
Nu cunosc pe nimeni în Alba Iulia care să îmi facă o recomandare de avocat.
Mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:29, 20 Ianuarie 2019
Regulamentul forumului nu permite sa facem recomandari.
Accesati titlul "consultanti" din linia rosie din susul paginii si va alegeti consultantul dorit, care daca este disponibil si are deschis birou de consultant in Avocatnet.ro, contracost, va poate reprezenta.
Va puteti adresa Baroul de avocati din Alba Iulia.
Căutați pe forum daca exista colegi dîn Alba Iulia sau rugați o ruda cunoștință,prieten din localitate sa va recomande un av cu care au colaborat.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mobbing Elisei22 Elisei22 Buna ziua! Sunt implicata de 1 an de zile intr-un caz de mobbing la locul de munca. Am incercat sa vorbesc cu cei de la sindicat. Dar ei ma intarzie cu ... (vezi toată discuția)
Un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi ... sole_io sole_io un avocat in sibiu expert in executarea silita va rog daca imi puteti recomanda urgent (vezi toată discuția)
Caut avocat sa deschid o actiune de judecata impotriva centrului ... stavros zorba stavros zorba CAUT AVOCAT SA DESCHID O ACTIUNE DE JUDECATA IMPOTRIVA CENTRULUI MAI PLOIESTI. (vezi toată discuția)