avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Bună ziua! Sunt separata de soț și am o fetita de 4 ani suferind de autism în momentul tul de fata sunt în proces cu el pt. Pensie alimentara. As dori sa divorțez și as Vrea sa știu da a pot divortafara a-mi lua avocat. Va multumesc


Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 22:09, 20 Ianuarie 2019
Legea nu va obliga sa angajați avocat.
Multe persoane apelează la avocat pentru redactarea cererii de chemare în judecată si apoi merg singure la procesul.de divorț deoarece nu au bani de avocat.
Dacă vă puteți reprezenta singură, nu sunteți obligată să contractați serviciile unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa conventie la notar in acest sens nerespectata diana68 diana68 Buna ziua, as dori sa stiu daca in momentul in care voi primi acasa sentinta de la judecatorie pot merge la fostul sot acasa sa imi iau fetita sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Divorț și tăgadă de paternitate: o să fiu chemat în țară pentru testul adn? MgcMarius MgcMarius Sunt în divort cu minori cu sotia iar ea acum a nascut din nou cu alt bărbat. Eu am propus divortul la notar prin care ea avea un copil eu unu si scapa de ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)