avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare

Daca mama are 50%dint r.un apartament si fi ica 25% ca mostenitor pot vinde fara celalalt mostenitor care are 25%,mama fiind proprietar,tata decedat,am facut succesiunea si sora din alta casatorie are25%si ni vrea sa vanda,putem vinde fara ea
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Edupapi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:14, 21 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti vinde doar ce aveti.. fiecare isi vinde cota asa. Daca nu gasiti cumparatori care sa cumpere cote parti dintr-un imobil, va trebui sa va adresati judecatoriei sa cereti iesirea din indiviziune.. pe aceasta cale propuneti cum. fie sa va fie atribuita casa sa plati sula surorii pt cota sa, fie invers, fie sa vindeti cas a si sa impartiti banii dupa cotele voastre. Daca vindeti prin licitatie, afacerea e proasta, pretul obtinut e mult mai mic.
Greu de crezut ca cineva va cumpara în aceste condiții sau daca va cumpăra va va oferi un pret mult mai mic decât cel real.Indicat este sa realizați la partajul chiar daca costurile sunt mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor ContSters459745 ContSters459745 Povestea mea: tatal meu a decedat acum 6 ani si ne-a lasat mostenire mie si mamei mele o casa la tara,un apartament si o masina. Tatal meu mai are o fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune olivianus olivianus Suntem 2 copii, adulti, dar nu ne intelegem in ceea ce priveste casa, mostenita de la parinti- ambii decedati. Deoarece succesiunea a fost facuta acum ceva ... (vezi toată discuția)